MENU ŚNIADANIOWE
Chrupiące pieczywo:

- Chleb tostowy
- Świeżo wypiekane bułeczki
- Rogal lekko maślany
- Croissanty podawane z: Nutellą, marmoladą, dżemem o różnych smakach, miodem, masłem, masłem orzechowym
Na słodko:

- Ciasto owocowe
- Sałatka owocowa
- Owoce świeże sezonowe
- Jogurt owocowy
- Jogurt naturalny
Płatki:

- Musli chrupkie tropikalne
- Musli chrupkie bananowe z kawałkami czekolady
- Pełnoziarniste płatki kukurydziane
- Miodowe Kulki czekoladowe
Dodatki do pieczywa:

- Bukiet wędlin
- Pasztety
- Sery
- Chrzan
- Żurawina
- Jaja na majonezie
- Jaja faszerowane łososiem
- Pasta jajeczna
Na specjalne zamówienie:

- Racuchy z jabłkami
- Jajecznica
- Parówki z wody
- Parówki z serem
- Kiełbasa grillowana
Sałatki:

- Sałatka z tuńczykiem
- Sałatka z kaszą kuskus
- Serek wiejski ze szczypiorkiem i rzodkiewką
- Serek wiejski z cebulą i ogórkiem świeżym
- Twarogowa pasta rybna
- Twarożek waniliowy z rodzynkami
- Ogórek świeży, rzodkiewka, pomidor
- Ogórek konserwowy
- Papryka konserwowa
- Pieczarki marynowane
- Oliwki zielone
- Oliwki czarne
Napoje:

- Mleko – ciepłe i zimne
- Kawa espresso
- Kawa parzona
- Kawa rozpuszczalna
- Kawa Inka
- Kakao
- Herbata czarna Lipton
- Herbata owocowa
- Herbata miętowa
- Cytryna
- Soki: jabłkowy, pomarańczowy
- Woda niegazowana